J. ESVERTIT

75 anys cuidant dels nostres clients

Vàrem néixer com a agents l’any 1920. L’any 1992 ens vàrem transformar en corredoria d’assegurances. Actualment ja són 4 generacions les que hem nascut i viscut dins del món de l’assegurança

Durant aquest període el nostre lema ha estat sempre buscar la millor relació qualitat/preu, per a la satisfacció dels nostres clients, amb independència i professionalitat, defensant-los davant les entitats asseguradores en clàusules fosques o en diferències de criteris, donant així un valor afegit al nostre servei.

Inclús en les pitjors condicions, durant les greus inundacions ocorregudes al Baix Penedès en les que les nostres oficines es van veure completament anegades, vàrem donar servei a més de 700 clients afectats, traslladant temporalment i en tan sols 12 hores les nostres oficines a un local provisional. Inclús en aquestes condicions complim amb el nostre objectiu: LA PLENA SATISFACCIÓ DEL CLIENT.

En defensa dels nostres clients busquem amb total independència el producte que s’adapta millor a les necessitats del client.

En l’actualitat dirigeix la corredoria Ramon Esvertit Griñó, en qualitat de corredor i administrador.